Правила прийому 2024

Правила прийому до Луганської державної академії культури і мистецтв у 2024 році

Правила прийому до Фахового мистецького коледжу Луганської державної академії культури і мистецтв у 2024 році

Додаток 1. ЛДАКМ. Перелік ступенів, спеціальностей, конкурсних пропозицій за якими оголошується прийом на навчання, ліцензовані обсяги та нормативні терміни навчання.

Додаток 1.1. ФМК ЛДАКМ. Перелік спеціальностей, освітніх програм, за якими оголошується прийом на навчання, ліцензовані обсяги та нормативні терміни навчання для здобуття освітнього ступеня Фахового молодшого бакалавру.

Додаток 2. ЛДАКМ.Перелік напрямів для прийому на навчання осіб виключно на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб, які здобули освітній ступінь магістра, освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста (НРК7) для здобуття освітнього ступеня магістра.

Додаток 2.1. ФМК ЛДАКМ. Перелік спеціальностей, прийом на навчання за якими здійснюється з урахуванням рівня творчих та фізичних здібностей вступників.

Додаток 3. ЛДАКМ. Перелік конкурсних предметів у сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти (вступних екзаменів, творчих конкурсів) для вступників на основі повної загальної середньої освіти.

Додаток 3.1. ФМК ЛДАКМ. Перелік спеціальностей для прийому на перший курс (зі скороченим терміном навчання) осіб, які здобули повну загальну середню освіту, ОКР кваліфікованого робітника для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра. Денна форма здобуття освіти.

Додаток 4. ЛДАКМ Перелік конкурсних предметів у сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти (вступних екзаменів, фаховиї іспитів) НРК 6

Додаток 4.1. ФМК ЛДАКМ. Перелік конкурсних предметів (вступних іспитів, конкурсів творчих та фізичних здібностей) для вступників на основі БЗСО, ПЗСО та КР.

Додаток 5. Таблиця переведення тестових балів тесту загальної навчальної компетентності ЄВІ до шкали 100–200

Додаток 6. Матеріали для розробки технічного завдання до алгоритму адресного розміщення бюджетних місць в 2024 році

Додаток 7. Положення про освітній центр «Україна»